O nama

Sprogar nekretnina d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, kao što smo predstaviti na tržištu nekretnina od 1996. Naša osnovna djelatnost je pružanje prometu nekretnina i poreza i pravni savjet.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva, možemo ponuditi profesionalnu i pouzdano rješenje u izvođenje nekretnina. Izvodimo tijek i strukturu ugovorenog posla, razgledavanje izvršavati sve vrste nekretnina, nekretnine profesionalno ocjenjuje provedbu postupaka i upisa građevine zgrada su informirani o promjenama u stambenom tržištu, omogućuju brže, sigurnije i pouzdanije prijenos vlasništva ...

Proveli smo od ovlaštenog agenta nekretnina u Ministarstvu infrastrukture i prostornog uređenja Republike Slovenije, te smo ušli u imenik posrednika u prometu nekretninama. Također imamo puno vanjskih suradnika, koji su obučeni u pravnom području nekretnina. Mi upravljamo financijsku strukturu uz pomoć najboljeg kredit, pozitivno surađivati s mnogim pouzdanim nekretnina tvrtke.

Podjeje ima osiguranje od profesionalne odgovornosti prometu nekretnina za treće strane zahtjeva za čisto financijske štete na svotu € 175,000.00 Triglav osiguranje ddPremija osiguranja za jednog zaposlenika iznosi 350.000,00 €.

Nekretnine koje imamo u našoj ponudi dnevnoj mijenja i dostupna na internetskim stranicama Društva, raznih nekretnina portala u prednjem prozoru agencije, ...

Sprogar nekretnina d.o.o.točan odgovor! Naše dugogodišnje iskustvo jamstvo su Vašeg za bezbrižan noći.

Mir je luksuz - dopustite nam da Vas razmazimo i brinemo za vas!

Traži
Namjena
Država
Regija
Grad
Vrsta
Cijena

Godina izgradnje

Godina

Veličina Estate

m2

Loading

Energetski certifikat nastup

Top