O podjetju

Sprogar nepremičnine d.o.o. je družba z dolgoletno tradicijo, saj smo na nepremičninskem trgu prisotni že od leta 1996. Naša osnovna dejavnost je posredovanje v prometu z nepremičninami in davčno ter pravno svetovanje.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj vam nudimo strokovno in zanesljivo rešitev pri izpeljavi nepremičninskih poslov. Izvajamo potek in sestavo dogovorjenih poslov, izvršujemo oglede vseh vrst nepremičnin, nepremičnine strokovno ocenimo, izpeljujemo postopke in vknjižbo etažne lastnine objektov, obveščamo o spremembah na nepremičninskem trgu, omogočamo hitrejše, varnejše in zanesljivejše prenose lastništva,...

Smo imetniki LICENCE za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika pri Ministrstvu za infrastrukturo in prostor Republike Slovenije in smo vpisani v imenik nepremičninskih posrednikov. Prav tako imamo veliko zunanjih sodelavcev, ki so strokovno usposobljeni na pravnem področju nepremičnin. Urejamo finančne konstrukcije s pomočjo najugodnejših kreditov, pozitivno sodelujemo s številnimi zanesljivimi nepremičninskimi podjetji.

Podjetje ima zavarovano poklicno odgovornost nepremičninskega posredovanja zaradi odškodninskih zahtevkov tretjih oseb za čiste premoženjske škode do višine zavarovalne vsote 175.000,00 EUR pri Zavarovalnici Triglav d.d. Zavarovalna premija za 1 zaposlenega znaša 350.000,00 EUR.

Nepremičnine, ki jih imamo v naši ponudbi se dnevno spreminjajo in so objavljene na spletni strani podjetja, različnih nepremičninskih portalih, v izložbenem oknu agencije,...

Sprogar nepremičnine d.o.o. so pravi odgovor! Naše dolgoletne izkušnje so zagotovilo za vaše brezskrbne noči.

Brezskrbnost je luksuz - dovolite, da vas razvajamo in skrbimo namesto vas!

Iskanje
Namen
Država
Regija
Mesto
Tip
Cena

Leto izgradnje

Leto

Velikost nepremičnine

m2

Loading

Energetska izkaznica

Top