Spodnji Duplek: prodamo lepo urejeno, obnovljeno dvostanovanjsko hišo

Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image
 • Hiša
  251 m2
  bedroom 6 Sobe
  bathroom 2 Kopalnice
 • Prodaja
  185,000 €
  Status: Novo
  Leto izgradnje: 1990

 Energetska učinkovitost: Brez (1 - 10 kWh/m2a)

 Opis
V Dvorjanah, na mirni in sončni lokaciji prodamo dvostanovanjsko hišo z ločenimi vhodi. Hiša je lepo urejena, obnovljena. Obsega K+P+E. Po podatkih GURS zajema 251,3m2 s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1.039m2. Osnova hiše sega v leto 1965, vendar je v sedanji podobi klasično zgrajena leta 1990. Objekt je sproti vzdrževan. Leta 1990 so bile obnovljene vodovodne in električne inštalacije, leta 2003 je bila obnovljena streha, ki je prekrita s kritino Bramac, leta 2016 so bila vgrajena nova PVC okna z žaluzijami, leta 2019 fasada, vhodna vrata, ki so dostopna z daljinskim upravljanjem,  na novo napeljana elektrika v nadstrešek za dva avtomobila. leta 2020 terasa (keramika in pokritost), na novo položena keramika na balkonu.V kletnih prostorih je shramba za ozimnico ter kurilnica s CK na olje (peč je novejša, zamenjana leta 2009). Sanitarna voda se ogreva s toplotno črpalko. Poraba olja je 1.500 litrov.
V pritličju je ena stanovanjska enota, ki zajema 74m2 in obsega predsobo, spalnico, kopalnico s kadjo in WC-jem v keramiki do stropa, dnevno sobo, ki je povezana s kuhinjo in jedilnico z izhodom na veliko teraso. V podaljšku hiše je garaža v izmeri 34,86m2 na daljinsko odpiranje.
V etaži, v katero vodijo stopnice je druga stanovanjska enota, v izmeri 109m2, ki obsega predsobo, spalnico, otroško sobo, kopalnico s tuš kabino in WC-jem v keramiki do stropa, kuhinjo z jedilnico, ki je prehodna v dnevni prostor z vhodom v sobo.
Talne obloge so v keramiki in laminatih. Urejeni so priključki za vodo, elektriko, telefon, CATV, optika. V obeh enotah je vgrajena klimatska naprava.Parcela v izmeri 1.039m2 je ravna, v celoti ograjena, z urejenim vrtom, zasajena s sadnim drevjem in okrasnim grmičevjem. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. V hiši ostajata kuhinji, ki sta izdelani po meri in sta vključeni v ceno.  Lastniki bi v račun vzeli 2 sobno stanovanje z balkonom, do največ drugega nadstropja.Zaradi mirne lokacije in urejenosti objekta vam priporočamo ogled in nakup!!!
 Splošna oprema
 • BalkonBalkon
 • Centralna kurjavaCentralna kurjava
 • GaražaGaraža
 • Internetni priključekInternetni priključek
 • KabelskaKabelska
 • KlimaKlima
 • Parkirno mestoParkirno mesto
 • Shramba v kletiShramba v kleti
 • TelefonTelefon
 • TerasaTerasa
 • Vpisano v zemljiško knjigoVpisano v zemljiško knjigo
 • ŽarŽar
 Okolica
Zemljevid

 Povzetek

Pregled
Spodnji Duplek: prodamo lepo urejeno, obnovljeno dvostanovanjsko hišo Prodaja
185,000 €
Naslov: Spodnji Duplek - Dvorjane
Mesto: Maribor
Regija: Podravska
Država: Slovenija
Poštna številka: 2241

 Kalkulator hipotekarnih kreditov

  

Izpostavljeni oglasi

Spodnji Duplek: prodamo… Prodaja
Spodnji Duplek: prodamo…
Maribor, Podravska, Slovenija
185,000 €
Na Borštnikovi prodamo… Prodano
Na Borštnikovi prodamo…
Maribopr, Podravska, Slovenija
89,500 €
Na Hrvaškem otoku Rabu,… Prodaja
Na Hrvaškem otoku Rabu,…
Rab - Barbat, Hrvaška -, Hrvaška
229,000 €
UGODNO!!! V Zgodnjem… Prodaja
UGODNO!!! V Zgodnjem…
Maribor, Podravska, Slovenija
137,000 €
UGODNO PRODAMO ulični… Prodaja
UGODNO PRODAMO ulični…
Maribor, Pobrežje, Slovenija
109,900 €

 Sporočilo

4 - 7 = ?
Top