Lovrenc na Pohorju: prodamo lepo urejeno, vzdrževano dvostanovanjsko hišo

Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image
 • Hiša
  213 m2
  bedroom 8 Sobe
  bathroom 2 Kopalnice
 • Prodaja
  295,000 €
  Status: Novo
  Leto izgradnje: 1977

 Energetska učinkovitost: E (105 - 150 kWh/m2a)

 Opis
V mirnem, ravnem in sončnem delu Lovrenca na Pohorju prodamo dvostanovanjsko hišo, s pripadajočima nestanovanjskima stavbama, vse na zemljišču 1591 m2. Primerno za življenje dveh sorodnih družin oz. dveh generacij. Prodaja se z vso obstoječo opremo in gospodinjskimi stroji.

V stavbah so 4 garažna mesta, del stanovanjske hiše je zimski vrt, iz kleti v pritličje in nadstropje pa je speljano dvigalo. Klasična, močna, protipotresna gradnja. Mimo vodi lokalna cesta s pločnikom, po kateri je mogoč varen dostop npr. do avtobusne postaje (550 m) ali šole (1300 m).

Po podatkih GURS-a je tloris stanovanjske hiše 116 m2, neto površina 213 m2, uporabna površina stanovanja v posamezni etaži pa 71,2 m2 (brez upoštevanja površin predsobe, hodnika, stopnišča, dvigala, zimskega vrta in balkona-lože).

Hiša je bila zgrajena leta 1977, s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem. Menjava kritine - opečne je bila opravljena leta 2005. Obnova fasade in namestitev termoizolacijskih oken pa leta 2006.

Priključki: elektrika, voda, kanalizacija, kabelski priključek Telemach 120 Mb/s.

Ogrevanje in hlajenje: ogrevanje je urejeno centralno z radiatorji, aktualno s peleti, lahko tudi na plin.
Nameščeni sta dve klima napravi.

Dodaten opis:

- Prva etaža hiše je klet, v kateri sta dve garažni mesti, kurilnica, skladišče trdega goriva, spodnja postaja dvigala in več drugih prostorov za shranjevanje ali druge namene. ,
- V drugi etaži je pritlično stanovanje s sobo, spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, ločenim WC, zimskim vrtom (17,4 m2) in balkonom-ložo (13,8 m2).
-- V tretji etaži so enaki prostori kot v drugi in balkon-loža, brez zimskega vrta, dodatno s ½ sobe 4m2, ki v pritličju predstavlja predsobo. Nadstropno stanovanje je v celoti opremljeno, za razliko od pritličnega, kjer so opremljeni predsoba, sanitarni prostori, zimski vrt in soba pred zimskim vrtom.
-- V mansardi sta urejeni dve otroški sobi. Del etaže je mogoče še urediti.
-- V zidanem gospodarskem poslopju tlorisa 67 m2 so tretja garaža (18 m2) in trije prostori za različne namene. Podstrešje gospodarskega poslopja je dostopno po zunanjih stopnicah.
--Na parceli, ki je del celotnega kompleksa, je četrta (lesena) garaža.
--Okolje je urejeno, s tlakovanimi dovozi, ograjo, vrtnim kaminom, vrtnim paviljonom, sadnim drevjem in vrtom.

V Lovrencu na Pohorju je vrtec, osnovna šola, trgovine, turistični lokali, pošta, bankomati, črpalka za gorivo, lekarna, zdravstvena in zobozdravstvena ambulanta (Lovrenčani niso brez osebnega zdravnika), itd. Center Lovrenca je odcentra Maribora oddaljen samo 26-29 km (odvisno od linije), kar se z osebnim vozilom premaga v dobre ½ ure. Iz Lovrenca v Maribor zapelje vsak delavnik 18 avtobusov (podobno nazaj), zato šolanje v Mariboru po OŠ ali zaposlitev v Mariboru nista problem. V drugo smer, proti zahodu, je do Doma na Pesku, oz. do spodnje postaje smučišča Mašin žaga (Rogla) samo 14 km ali 25 min.

Pogoj nakupa nepremičnine je, da kupec plača (2%) davka na promet nepremičnin od pogodbene vrednosti.

Vseh ugodnosti na kratko ni mogoče predstaviti, zato pokličite za dodatne informacije ali dogovor o -ogledu,na telefonsko številko: 041/687-593!
 Splošna oprema
 • Centralna kurjavaCentralna kurjava
 • DvigaloDvigalo
 • GaražaGaraža
 • KabelskaKabelska
 • Shramba v kletiShramba v kleti
 • TerasaTerasa
 • Vpisano v zemljiško knjigoVpisano v zemljiško knjigo
 Okolica
Zemljevid

 Povzetek

Pregled
Lovrenc na Pohorju: prodamo lepo urejeno, vzdrževano dvostanovanjsko hišo Prodaja
295,000 €
Naslov: Lovrenc na Pohorju
Mesto: Lovrenc na Pohorju
Regija: Podravska
Država: Slovenija
Poštna številka: 2344

 Kalkulator hipotekarnih kreditov

  

Izpostavljeni oglasi

Lovrenc na Pohorju:… Prodaja
Lovrenc na Pohorju:…
Lovrenc na Pohorju, Podravska, Slovenija
295,000 €
Jakobski dol - Počenik:… Prodaja
Jakobski dol - Počenik:…
Maribor, Podravska, Slovenija
27,000 €
Maribor - Tabor (bližina… Prodaja
Maribor - Tabor (bližina…
Maribor, Podravska, Slovenija
133,000 €
Maribor - Tezno: prodamo… Prodaja
Maribor - Tezno: prodamo…
Maribor, Podravska, Slovenija
162,000 €
Maribor - Nova vas:… Prodaja
Maribor - Nova vas:…
Maribor, Podravska, Slovenija
89,000 €

 Sporočilo

1 + 6 = ?
Top